Koopman Ergotherapie is een eerstelijns ergotherapiepraktijk en richt zich op (jong)volwassenen en ouderen met uiteenlopende problematiek. Samen kijken we hoe u belangrijke activiteiten thuis of op uw werk weer naar wens kunt uitvoeren.

U kunt bij mij terecht voor ergotherapie, maar ook voor cognitieve revalidatie. Ik ben gespecialiseerd in begeleiding en behandeling van cliënten met niet aangeboren hersenletsel. Behandeling kan starten na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of als vervolg op een revalidatietraject.

Tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis vertelt u welke problemen u ervaart in het dagelijks handelen. Op basis van uw verhaal bepalen we samen aan welke doelen gewerkt moet worden en welke wijze bij u past.

Zowel ergotherapie als cognitieve revalidatie therapie vindt plaats daar waar u het nodig heeft. Meestal vindt de behandeling dan ook thuis of op het werk plaats. Uit onderzoek is gebleken dat behandelen daar het meeste effect heeft. Uiteraard bent u ook van harte welkom in mijn praktijkruimte in ‘de Spil’ in Opmeer.