Over Koopman ergotherapie

Over Koopman Ergotherapie

Ik ben Desirée Koopman, eigenaresse van Koopman Ergotherapie. Ik woon in Obdam met mijn man en drie kinderen. In 2006 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Ik ben vanaf mijn afstuderen werkzaam geweest in de revalidatie, een prachtig werkveld!

 

Begin 2017 ben ik Koopman Ergotherapie gestart. Wat ik mooi vind aan het werken in de eerste lijn, is dat in de eigen omgeving, met de mensen die daarbij horen, de behandeling geboden kan worden. Regelmatig valt mij op dat mensen veel geleerd hebben in een revalidatietraject, maar toch niet voldoende voorbereid blijken te zijn op ‘thuis’. En ook de omgeving komt hierin van alles tegen. Kortom: thuis gebeurt het!

Samen kijken we naar uw mogelijkheden en ik vind het een uitdaging met iemand te onderzoeken wat de ingrediënten zijn om meer grip te krijgen op het handelen. Of beter gezegd: een groter gevoel van tevredenheid over het handelen terug te krijgen. Afstemming met andere betrokkenen van de cliënt, zoals familie maar ook zorg en andere behandelaren, vind ik hierin heel belangrijk. 

Specialisatie

Ik ben gecertificeerd  CPCRT (Certified in the Practice of Cognitive Rehabilitation Therapy). Dit is een internationale erkenning voor therapeuten die zich in de cognitieve revalidatie geschoold hebben. Ik ben aangesloten bij de SCR (Society for Cognitive Rehabilitation).

Ook heb ik mij verdiept (en scholing  gevolgd) in sensorische integratieproblemen bij volwassenen (ASITT), chronische pijn, de ReAttach methode, de PRPP assessment en interventie en de PRPP@Work welke erg waardevol is in re-integratie trajecten.

Overig

 

  • Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici;
  • Lid van Ergotherapie Nederland;
  • Deelnemer van netwerkgroepen om kennis en kunde scherp te houden (o.a. CVA Netwerk en netwerk cognitieve revalidatietherapie) en ik neem deel aan intervisie met collega’s uit diverse werksettingen.

Wilt u weten of ik iets voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!

Neem contact op

Koopman Ergotherapie
Overweg 3
1713 HX Obdam

t 06 8111 9029
e info@koopmanergotherapie.nl
www.koopmanergotherapie.nl

Kamer van Koophandel: 679 85 785
AGB code zorgverlener: 8800 2337
AGB praktijkcode: 8805 1694