Aanmelden

Voor een kennismakingsgesprek kunt u zich aanmelden door het contactformulier op de website in te vullen, of u kunt telefonisch contact met mij opnemen. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn op te nemen dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt met of zonder verwijzing bij mij terecht.

 

Geen verwijzing nodig

De meeste¬†verzekeraars hebben ‘directe toegankelijkheid’ in het pakket opgenomen voor ergotherapie. Dit betekent dat u zonder verwijzing van uw huisarts of specialist bij mij terecht kunt. Tijdens het eerste gesprek ben ik dan verplicht een korte screening uit te voeren om te zien of ik de geschikte behandelaar voor u ben.

 

Verwijzing

U bent uiteraard ook met verwijzing van uw huisarts of specialist van harte welkom. Een verwijsformulier kunt u hier downloaden en kunt u ondertekent door een (huis)arts bij het kennismakingsgesprek aan mij geven.

Bent u bij CZ, Delta Lloyd of OHRA verzekerd? Dan kunt u uitsluitend met een verwijzing terecht.

Heeft u vragen? Ik kan u informeren of u wel of geen verwijzing nodig heeft.

 

Vergoeding

Eerstelijns ergotherapie wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering, waarbij men gebruik kan maken van 10 behandeluren ergotherapie per jaar.

Met een aanvullend pakket worden vaak meer uren vergoed. Uw zorgverzekeraar kan u hierover informeren. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ergotherapie